Descargar EBOOK La gavina autor SANDOR MARAI gratis online


Descargar EBOOK La gavina autor SANDOR MARAI gratis online Título Del Libro: La gavina
El autor del libro: SANDOR MARAI
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 771 Kb
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788497876933

Read full description of the books:Un llibre que ens parla de la combinació entre temps històric i individual, de la intemporalitat i de la lluita de l’individu per sobreviure en un món dominat per les estadístiques i l’anonimat.
La gavina narra la història d’Oscar, un funcionari de l’Estat la dona del qual es va suïcidar un parell d’anys enrere. Mentre escriu un comunicat de guerra, intenta imaginar el pes que tindrà el seu escrit en les vides de milers i milers de persones. Ell només és el missatger, però les seves paraules faran que les mares s’abracin desesperadament als seus fills i que els treballadors de les fàbriques deixin els seus llocs de feina i fugin esperitats. Quan, anys més tard, els preguntin què és el que més recorden de la guerra, molts citaran el seu comunicat. La gavina és una de les novel·les més excepcionals de Sándor Márai, publicada en uns anys de solitud i resignació en què l’escriptura se li feia difícil. D’una manera fragmentària, ens parla de la combinació entre temps històric i individual, de la intemporalitat i de la lluita de l’individu per sobreviure en un món dominat per les estadístiques i l’anonimat.


El autor es SANDOR MARAI escribió un interesante libro titulado La gavina. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de La gavina PDF ISBN (9788497876933) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La gavina EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SANDOR MARAI, que te pueden gustar, igual que el libro de La gavina EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La gavina EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La gavina PDF
Descargar en EPUB La gavina EPUB
Descargar en DOC La gavina DOC
Descargar en TXT La gavina TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La gavina


Aitor

No esperaba esa perversa fantasía

Daniel

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.

Marta

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber

Daniel

Mariposas en mi estómago muerto....

Alba

Interesante y небанальный la trama
Añadir comentario
Descargar EBOOK La gavina autor SANDOR MARAI gratis online

PDF: la-gavina.pdf La gavina PDF
EPUB: la-gavina.epub La gavina EPUB
DOC: la-gavina.doc La gavina DOC
TXT: la-gavina.txt La gavina TXT