Descargar EBOOK El club dels divendres autor KATE JACOBS gratis online


Descargar EBOOK El club dels divendres autor KATE JACOBS gratis online Título Del Libro: El club dels divendres
El autor del libro: KATE JACOBS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 437 Kb
El editor: LABUTXACA
ISBN 13: 9788499309750

Read full description of the books:Una història sobre la força de l'amistat i el poder màgic d'una passió compartida que atraparà tothom que la llegeixi
La Georgia Walker ara és una dona feliç. Però les coses no sempre han estat tan fàcils per a ella. Fa dotze anys, quan estava embarassada, el seu nòvio James la va abandonar per marxar a viure a França. Però ara en James ha tornat per reconquistar-la i exercir de pare d'una filla ja adolescent. Gràcies als consells d'una bona amiga, fa uns anys que la Georgia és la propietària d'una bonica botiga de llanes a Nova York, on imparteix cursos i tallers de mitja i on ha creat un club ben particular. Cada divendres es reuneix al seu local amb un grup de dones ben diverses que tenen, tanmateix, una afició que les uneix: fer mitja. Al voltant d'aquesta laboriosa activitat, que requereix temps, paciència i molta dedicació, cadascuna d'aquestes dones deixa volar els seus desitjos, les seves passions i les seves angoixes.Si quedeu satisfets amb aquesta meravellosa història i teniu ganes de saber més coses sobre els seus personatges, feu-nos-ho saber escrivint-nos a info@labutxaca.com.


El autor es KATE JACOBS escribió un interesante libro titulado El club dels divendres. El libro de la publicó la editorial LABUTXACA, y en este momento por el libro de El club dels divendres PDF ISBN (9788499309750) es necesario pagar 6.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El club dels divendres EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KATE JACOBS, que te pueden gustar, igual que el libro de El club dels divendres EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El club dels divendres EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El club dels divendres PDF
Descargar en EPUB El club dels divendres EPUB
Descargar en DOC El club dels divendres DOC
Descargar en TXT El club dels divendres TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El club dels divendres


David

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Miguel

Mi vida se dividió en dos mitades: el antes y el después de leer este libro!

Julia

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Samuel

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Noa

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.
Añadir comentario
Descargar EBOOK El club dels divendres autor KATE JACOBS gratis online

PDF: el-club-dels-divendres.pdf El club dels divendres PDF
EPUB: el-club-dels-divendres.epub El club dels divendres EPUB
DOC: el-club-dels-divendres.doc El club dels divendres DOC
TXT: el-club-dels-divendres.txt El club dels divendres TXT