Descargar EBOOK Quan erem orfes autor KAZUO ISHIGURO gratis online


Descargar EBOOK Quan erem orfes autor KAZUO ISHIGURO gratis online Título Del Libro: Quan erem orfes
El autor del libro: KAZUO ISHIGURO
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 4.46 Mb
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429749076

Read full description of the books:Londres, anys trenta. Christopher Bank´s s´ha convertit en un detectiu mundialment famós, però sempre l´ha turmantat un cas que no ha pogut resoldre mai: la misteriosa desaparició dels seus pares a Shangai quan tan sols era un nen. A Londres ha viscut com un rei i ha rebut una bona educació, però no s´ha adaptat mai a la vida anglesa. En la vigília de la Segona Guerra Mundial, Banks creu que ha arribat el moment de tornar a la ciutat on va viure durant la infantesa, Shangai, i així treure l´entrellat del cas més important de la seva vida. En la memòria de Christopher, que va haver de tronar orfe a Londres per viure amb la seva tieta, la infantesa llunyana sempre hi és present: el seu pare, tan dèbil i mancat d´amor; la seva mare, tan bonica, que lluitava contra el tràfic d´opi finançat per l´empresa del seu marit; l´oncle Philip, que Christopher veia com una amenaça a la relació dels seus pares, i Akira, el seu millor amic, amb qui jugava a detectius després de la desaparició dels pares. La ferida de Banks -la incapacitat de reconstruir allò que de nen va perdre- deixa al lector un regust de malenconia.


El autor es KAZUO ISHIGURO escribió un interesante libro titulado Quan erem orfes. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Quan erem orfes PDF ISBN (9788429749076) es necesario pagar 20.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Quan erem orfes EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KAZUO ISHIGURO, que te pueden gustar, igual que el libro de Quan erem orfes EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Quan erem orfes EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Quan erem orfes PDF
Descargar en EPUB Quan erem orfes EPUB
Descargar en DOC Quan erem orfes DOC
Descargar en TXT Quan erem orfes TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Quan erem orfes


Juan

Este libro leer cada hombre...

Iker

Útil de un libro para la liberación de las emociones negativas y de la obtención de la alegría.

Noa

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Hugo

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Adriana

Habría sido mejor que no me leía un libro...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Quan erem orfes autor KAZUO ISHIGURO gratis online

PDF: quan-erem-orfes.pdf Quan erem orfes PDF
EPUB: quan-erem-orfes.epub Quan erem orfes EPUB
DOC: quan-erem-orfes.doc Quan erem orfes DOC
TXT: quan-erem-orfes.txt Quan erem orfes TXT