Descargar EBOOK El codi da vinci autor DAN BROWN gratis online


Descargar EBOOK El codi da vinci autor DAN BROWN gratis online Título Del Libro: El codi da vinci
El autor del libro: DAN BROWN
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 996 Kb
El editor: LABUTXACA
ISBN 13: 9788417031237

Read full description of the books:En Robert Langdon rep una trucada a mitja nit: el conservador del Museu del Louvre ha estat assassinat en circumstàncies estranyes i al costat del seu cadàver ha aparegut un desconcertant missatge xifrat. Quan aprofundeix en la investigació, en Langdon, expert en simbologia, descobreix que les pistes porten a les obres de Leonardo da Vinci… i que estan a la vista de tothom, ocultes per l’enginy del pintor.

En Langdon suma forces amb la criptòloga francesa Sophie Neveu i descobreix que el conservador del museu pertanyia al Priorat de Sió, una societat que al llarg dels segles ha comptat amb membres tan destacats com ara Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo o el mateix Da Vinci i que ha vetllat per mantenir oculta una veritat històrica sorprenent.

Una mescla trepidant d’aventures, intrigues vaticanes, simbologia i enigmes xifrats que va provocar una enorme polèmica perquè va qüestionar alguns dels dogmes sobre els quals s’assenta l’Església catòlica. Una de les novel·les més llegides de tots els temps.


El autor es DAN BROWN escribió un interesante libro titulado El codi da vinci. El libro de la publicó la editorial LABUTXACA, y en este momento por el libro de El codi da vinci PDF ISBN (9788417031237) es necesario pagar 9.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El codi da vinci EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DAN BROWN, que te pueden gustar, igual que el libro de El codi da vinci EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El codi da vinci EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El codi da vinci PDF
Descargar en EPUB El codi da vinci EPUB
Descargar en DOC El codi da vinci DOC
Descargar en TXT El codi da vinci TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El codi da vinci


Marcos

Este libro es elegante!

Jorge

Un libro que ha gustado mucho!

Natalia

La realidad superó las expectativas.

Adrian

El mejor libro para niños de todas las generaciones!

Martina

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK El codi da vinci autor DAN BROWN gratis online

PDF: el-codi-da-vinci.pdf El codi da vinci PDF
EPUB: el-codi-da-vinci.epub El codi da vinci EPUB
DOC: el-codi-da-vinci.doc El codi da vinci DOC
TXT: el-codi-da-vinci.txt El codi da vinci TXT